Over Helpende Hand Bewind


Rust    Orde   Overzicht

Mijn naam is Hilda van der Heide, een gedreven vrouw van 32, wonend in Beilen.

Nadat ik in loondienst veel ervaring opgedaan heb in zowel financieel administratieve als juridische functies, waaronder ook als bewindvoerder, heb ik in 2017 de knoop doorgehakt en Helpende Hand Bewind opgericht, gevestigd in Beilen.

Een van mijn kernwaarden is de behoefte, om iets wezenlijks te kunnen betekenen voor anderen. Vanuit mijn juridische achtergrond, waardoor ik de rechten en plichten van cliënt zeer goed ken, alsook mijn cijfermatige kwaliteiten, kan ik cliënt als geen ander begeleiden naar een situatie van orde, rust en overzicht.

Ik heb Helpende Hand Bewind bewust kleinschalig opgezet. Hierdoor ontstaan korte lijnen met betrekking tot de communicatie tussen cliënt en mij en is er ook ruim voldoende tijd om aandacht te geven aan de persoonlijke situatie van cliënt. Deze persoonlijke benadering is ook een van mijn kernwaarden.

Spreekt mijn verhaal u aan, heeft u nog vragen en/of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact op via het contactformulier of nodig mij uit voor een persoonlijk gesprek via e-mail of telefoon. Ik sta voor u klaar, ik ben graag uw Helpende Hand.

Hilda van der Heide

Rust    Orde   Overzicht

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Diana Gerrits, ik ben geboren in 1976 in Assen.
Ik woon met mijn gezin in Midden-Drenthe samen met onze hond en kat. Door bepaalde ervaringen in mijn leven heb ik in 2016 besloten mij in te zetten voor mensen met financiële problemen. Ik heb mij laten omscholen tot financieel hulpverlener en de diploma's behaald. Ik heb werkervaring op gedaan bij onder andere Helpende Hand Bewind en het Leger des Heils. Tot mijn vreugde mag ik Helpende Hand Bewind per 1 januari 2022 versterken en kijk uit naar de samenwerking met Hilda en met iedereen die mijn (financiële) hulp kan gebruiken.

Diana Gerrits

Wilt u meer weten?

Postadres

Postbus 176
9410 AD Beilen

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0593 - 85 03 84

BTW nummer: NL024748523BO2
KvK nummer: 69739870

Bereikbaarheid

Telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 11:00
Digitaal op werkdagen tussen 09:00 en 17:00


© 2017 Helpende Hand Bewind. Website gerealiseerd door ma_mo_logo_1-01.jpg